Boston tar sig an tufft motstånd i form av Carolina natten till fredag, och då det finns en del frågetecken hos hemmalaget bör gästerna kunna visa sig starkast här.

Boston kommer från en 2-4 förlust mot Pittsburgh där man trots en 2-0 ledningen efter den första perioden inte kunde hålla undan.
I matchen gav sig lagets poängkung Brad Marchand på Pittsburghs målvakt Tristan Jarry vilket nu har resulterat i att han blivit avstängd i sex matcher, något som gör att han missar matchen.

Man förväntas även sakna kaptenen Bergeron i matchen så det är två av sina tre största stjärnor som inte kommer till spel, något som gör att man inte alls är lika farliga framåt, och med tanke på det bör man få det tufft mot ett av ligans bästa lag.

Carolina kommer från dubbla förluster där man fått se sig besegrade av Toronto med 4-3 efter förlängning samt nu senast Ottawa med 4-3.
Mot Ottawa låg man under med 4-0 efter två perioder där man sedan klev ut och gjorde en riktigt bra sistaperiod, men närmare än 4-3 kom man aldrig.
Man tillhör toppen av conferencen då man just nu ligger på en tredjeplats, men samtidigt har man spelat färre matcher än både Tampa Bay och Florida som ligger ovanför, så säsongen hittills har varit bra.

Till denna matchen ser man ut att få tillbaka Teravainen vilket är ett stort plus. I laget har man utöver honom skickliga spelare som Aho, Svechnikov, Necas, Trocheck och Staal för att nämna några, så truppen håller en riktigt hög nivå, och här bör man kunna visa sig starkast. Kotkaniemi förväntas missa matchen.

Boston kommer till spel utan sin poängkung Marchand samt kaptenen Bergeron i matchen vilket gör att man ser väldigt tunna ut offensivt, något gästerna bör kunna utnyttja, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Swayman (Unconfirmed) - Andersen (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT