Boston Bruins - Chicago Blackhawks

Goalies: Rask (probable) vs Delia (probable)

Returmöte från Winter Classic i år och jag tycker hittat mig ett helt galet odds på bortalaget.

Boston Bruins ligger på för tillfället på slutspelsplats och har tredjeplatsen i Atlantic division, men jag tycker inte laget imponerat spelmässigt. Visst så har laget två raka segrar i ryggen men man har inte övertygat. Man har vunnit mot formsvaga lagen LA Kings med 5-4 efter OT och senast Colorado Avalanche som kom till matchen med hela 6 raka förluster i ryggen. Med andra ord har det varit två lag med dåligt självförtroende som man mött. Visserligen har man vunnit men efter extrahockey och man har dessutom varit underläge i båda matcherna.

Chicago Blackhawks är det forna topplaget som kollapsat denna säsong. Man ligger sist i ligan och det har varit väldigt tumult i laget. Ny tränare, nytt spelsätt, skador och dåligt självförtroende mm är alla saker som påverkat lagets resultat, men nu verkar allt satt sig. Efter några månader med nya spelet verkar laget hittat ett vinnande spelsätt och toppspelare som Patrick Kane spelar på sin högsta nivå. Tillsammans med unga talanger som Kahun och inte minst Dylan Strome och DeBrincat så har man just nu en stekhet offensiv uppsättning. Defensivt har även levererat och Delia i mål verkar hittat ett lugn i målet. Detta har verkligen lönat sig för Hawks som nu radat upp hela 7 raka vinster och Patrick Kane är kanske den hetaste spelaren i ligan för tillfället.

Med tanke på allt detta så blir jag därför vääääldigt fundersam på hur bolagen öppnat denna matchen. Ja det råder ingen tvivel om att Boston Bruins ska vara favoriter på hemmais. Men att Hawks i denna formen ska stå i närmare 4 gånger pengarna finns det inte en chans på. Ta exempel Colorado som kom in till mötet med Bruins med 6 raka matcher och stod i 3.60 hos de flesta bolag. Ska inte ett Chicago med närmare 7 raka vinster stå i mindre? Jo alla dagar. Senast lagen möttes var Winter Classic och där hade Hawks ledningen 2 gånger i matchen innan man choka i tredje perioden. Då var laget i dåligt form och denna gången har vi andra förutsättningar. Chicago är laget med momentum och Bruins har inte spelat bra. Jag plockar Chicagoseger här alla dagar i veckan till dessa odds. Moneyline funkar självklart för den som hellre vill spela med en livlina, men jag går på maximalt värde och plockar raka vinsten. Nattens spel blir därför

Match: Boston Bruins - Chicago Blackhawks
Spel: 2
Odds: 4.00
Insats: 4/7u
Bolag: bet365
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip