Boston gästas av Colorado i TD Garden under måndagskvällen och detta med nedsläpp 19:00 svensk tid.

Hemmalaget kliver in i denna hemmamatch som underdogs. Ser vi till form så har Boston en seger på deras tre senaste matcher och denna kom efter förlängning senast då de slog Ottawa med 3-2 på bortais. Nu ställs de mot ett av de bästa lagen för tillfället och detta på hemmais. Här är det läge att spänna musklerna och visa vad man går för och min teori inför nedsläpp är att laget med bäst power play också drar det längsta strået.

Colorado har bra fart på under skridskorna och självförtroendet lär det säkerligen inte vara några större fel på. Gästerna har två raka vinster och på deras fem senaste är det fem vinster och en förlust. Senast Colorado var i farten tog de full pott genom en bortaseger mot Buffalo med 5-3 och nu väntar tredje raka på bortais då de matchen innan slog Vegas med 2-0, även då på bortais alltså. Mot Buffalo stod Colorado för en stark insats och jag förväntar mig att de gör det igen.

Senast dessa lag möttes så var Denver spelplatsen och då vann Colorado en jämn match med 4-3 efter förlängning. Senast Colorado var på besök här? Då blev det bortaseger med 4-1.

SPELTIPS
Jag testar över 1,5 mål i power play. Båda lagen har kvalitéer i denna spelform och båda lagen går för seger.
Min idé är att det kan bli stökigt, men målrikt, så att det görs minst två mål i denna spelform är taget till 2.15 hos Nordicbet / Betsson .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip