NHL bjuder på toppfint möte mellan Boston och Colorado natten till söndag, och här tror jag hemmalaget fortsätter prestera på hemmais.

Boston kommer med grymt fin form till denna matchen då man i de tio senaste matcherna bara fått kapitulera en enda gång, och det var mot Florida på bortais, ett motstånd som dock är tufft.
Senast lyckades man besegra starka Tampa Bay med 3-1 på hemmais efter att Hall klivit fram och gjort två av lagets mål.

Just på hemmaplan är man en STOR maktfaktor då man efter sina 13 spelade matcher fortfarande är obesegrade, och man har fina 52-21 i målskillnad. Totalt sett har man även släppt in minst antal mål i hela ligan, mycket tack vare en bra defensiv, men framförallt för att man har en glödhet målvakt i Ullmark.
Med Krejci tillbaka i laget till denna säsongen har man även två starka centrar, vilket gör att bredden ser bra ut, och trots tufft motstånd så tror jag man fortsätter vinna på hemmaplan.

Byram, Landeskog, Rodrigues, Nichushkin, MacDermid, Kaut och Bowers, där har ni Colorado förmodade avbräck i matchen, vilket självklart påverkar laget markant då det är flera toppspelare som är på listan. I laget finns dock MacKinnon, Rantanen och Makar, så spets finns det gott om, men med tanke på att man möter ligans tätaste lag defensivt så vilar mycket på dessa spelare.

Nu senast slog man Buffalo med 4-6 där man visade upp ett sylvasst powerplay då man hade tre fullträffar, och stjärnan MacKinnon gjorde hela fem poäng i matchen. Här kommer man dock få kämpa klart hårdare för lägena då det är klar skillnad på lagen defensivt, och känslan är att skadeläget gör uppgiften för tuff.

Boston har varit omutliga under säsongen, framförallt på hemmaplan där man är obesegrade efter 13 matcher, och känslan är att Pastrnak och gänget går ut och gör en ny bra insats, vilket bör kunna resultera i en ny seger mot ett skadedrabbat Colorado.

Swayman (Unconfirmed) - Georgiev (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip