Boston Bruins - Columbus Blue Jackets

Goalies: Rask (probable) vs Bobrovsky (probable)

Game 5 i natt i matchserien mellan de två tunga laget Boston Bruins och Columbus Blue Jackets. En matchserie som svängt fram och tillbaka och varit väldigt oviss men som Bruins nu återtagit kommandot i efter att gjort en mycket bra Game 4.

Denna matchserie var på förhand väldigt svårtippad vilket vi också fått se. Det började med att Bruins vann en mycket tajt match efter OT med 3-2 men Jackets vek sig inte utan man svarade upp med samma resultat i Game 2. Man vann sedan Game 3 i en mycket tajt och välspelad match där målvakterna var i fokus. Men senast tog alltså Bruins fram en extra klass och vann relativt klart med 4-1 vilket betyder att man nu återigen har hemmaisfördel. Bruins stjärnspelare klev fram i Game 4 vilket jag tror är väldigt viktigt då Patrice Bergeon nätade x2 samt David Patrnak fick sätta dit 1-0.

I natt spelar Bruins alltså återigen på hemmais och nu när man återtagit hemmaisfördelen så tror jag inte man kommer ge bort denna chans. Bruins tycker jag hela säsongen varit mycket tunga och speciellt på hemmais så spelar man mycket fysiskt och gör det svårt för lagen som besöker. Jag tror alltså man tar hem Game 5 i natt och skaffar sig matchbollar. Jag spelar alltså

Match: Boston Bruins - Columbus Blue Jacket
Spel: 1
Odds: 2.23
Insats: 3/7u
Bolag: Betsson , Nordicbet , Betsafe
Spelstopp: 01:15

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip