Boston mot Florida här i en match där hemmalaget bör ha god vinstchans.

Boston kommer men riktigt bra form där man vunnit fem av de sex senaste matcherna. Man har gasat på offensivt och gjort hela 27 mål de fem senaste matcherna, och Pastrnak har verkligen levererat sedan han kom tillbaka. Han står på elva poäng de fem matcher han varit med, och är en stor orsak till att man gör så mycket mål. Spelare som Pastrnak, Marchand, Krejci och Bergeron håller en riktigt bra nivå.
Nu är det hemmaplan och där har man varit riktigt bra och vunnit 29/39 matcher, och det är bara Tampa som tagit fler poäng hemma i serien.
Man är klara för slutspel men trots det så har man vunnit på slutet och fortsätter att imponera, och jag tror man vill avsluta grundserien på ett bra sätt, framförallt på hemmaplan.

Florida kommer från seger med 2-5 mot Ottawa, och det var en skön seger efter tre raka förluster mot bra motstånd. Försvarsspelet har varit en svaghet hos laget och bara just Ottawa har släppt in fler mål i serien. De fem senaste matcherna har man släppt in 24 mål, där man hunnit med att förlora mot just Boston med 3-7 , 6-1 förlust mot Montreal samt 7-5 förlust mot Toronto.
Det gäller att spelare som Barkov, Dadonov och Huberdeau producerar offensivt för det krävs ofta en del mål för att man ska kunna vinna matcher då man läcker bakåt, speciellt på bortaplan.

Tukka Rask vaktar kassen för Boston och i Florida så har man inte bestämt sig.

Tror Boston fortsätter att gasa vidare och jag tror inte Florida kommer ges någon chans här, och tror helt enkelt på hemmaseger.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos SpeedyBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip