Natten till onsdag bjuds vi på hockey i TD Garden när Boston ska göra upp med succélaget Florida, och här tror jag på bortaseger.

Boston ligger på en sjätteplats i conferencen efter att man spelat ihop 103 poäng på 79 matcher, och av dessa matcher har 49 slutat med seger, något som gjort att man är klara för slutspel.
Nu senast slog man Montreal på bortais med 3-6 i en match där både Lindholm och Pastrnak saknades, så det var starkt gjort även om motståndet inte var det blodigaste, men här väntar dock klart tuffare motstånd.

Truppen har en riktigt fin spets med spelare som tidigare nämnda Pastrnak samt namn som Bergeron, Marchand och Hall, och mycket offensivt kretsar kring dessa spelare.
Där bakom ser det klart tunnare ut, speciellt om man jämför med gästerna, och här bör man få det för tufft trots hemmaplan.
Zboril och Fröden förväntas missa matchen.

Florida har imponerat stort under säsongen, och det har varit en fröjd att följa lagets framfart.
Offensivt har man sett makalöst bra ut då man är uppe i 332 gjorda mål på 79 matcher, vilket blir ett snitt på över fyra mål per match, och närmast bakom är Toronto med 307 gjorda mål, dock med en match mer spelad.
Inför senast hade man en segersvit på 13 raka segrar, en svit som dock bröts då man förlorade med 4-8 mot Tampa Bay. Man fortsatte dock imponera framåt, och trots nederlaget så bör formen fortsatt vara bra.

Hittills har man spelat ihop 120 poäng efter att man vunnit 57/79 matcher, vilket gjort att man är klara för slutspel, och med det toppar man även tabellen.
Colorado jagar dock fyra poäng bakom så än har man inte säkrat förstaplatsen i grundserien, så laget lär vara motiverade här, och med tanke på kvaliteten man har i truppen så bör man kunna studsa tillbaka omgående efter förlusten senast.
Ekblad, Nutivaara, Lomberg och Johansson förväntas missa matchen.

Boston gör det bra och man kommer närmast från en seger på bortais. Här möter man dock ett av ligans bästa lag som även imponerar stort offensivt, något jag tror blir för tufft, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Swayman (Unconfirmed) - Knight (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip