I TD Garden ska hemmalaget Boston försöka säkra en kvartsfinalplats mot Florida, något jag tror man lyckas med.

Boston har varit ligans klart bästa lag under säsongen då man tog hela 135 poäng i grundserien, vilket var 22 poäng bättre än tvåan Carolina.
Man har imponerat både offensivt och defensivt, men visst sticker defensiven ut rejält då man bara släppte 177 mål, vilket var klart bäst i ligan.
En stor anledning är att man har ligans bästa målvaktsuppsättning med Ullmark och Swayman där den förstnämnda har en bra bit över 93% i räddningsprocent.

I åttondelsfinalen här mot Florida har man skaffat sig 3-1 i matcher efter att man senast vann klart med 2-6, och förutom 3-6 förlusten har man sett stabila ut.
I dem två sista matcherna har man fått klara sig utan sina två toppcentrar Bergeron och Krejci som båda är day-to-day, vilket givetvis skapade en del frågetecken. Man har dock klarat sig utmärkt även utan dem och inför denna matchen är eventuellt den förstnämnda tillbaka då han tränat med laget, men oavsett så ska man ha goda chanser att ta en ny seger.

Floridas segerchanser små

Florida slutade på en åttondeplats i conferencen och man var hela 43 poäng bakom Boston i tabellen, och överlag har man inte sett särkilt bra ut någongång även om man tagit en del segrar i rad.
Bortaspelet har också det varit ett blekt med bara 19 segrar på 41 matcher i grundserien, och här väntar en av de tuffaste bortamatcherna man kan spela.

Ser man på truppen så finns det rätt bra kvalitet med namn som Barkov, Reinhart, Verhaeghe och Tkachuk som samtliga är vassa offensivt.
Man har dock inte alls samma kvalitet defensivt och på målvaktssidan som hemmalaget, en faktor som väger tungt i ett slutspel.
Dessutom kom varken målvakten Knight eller stjärnbacken Ekblad till spel senast och de är frågetecken även här.

Boston imponerar stort och de är klara guldfavoriter efter sin fina säsong hittills, och här tror jag man återigen visar sig starkast och skickar Florida på semester.

Ullmark (Unconfirmed) - Bobrovsky (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip