I TD Garden ska hemmastarka Boston ta emot LA Kings natten till fredag, en uppgift som bör bli alldeles för tuff för gästerna.

Boston har varit en maktfaktor på hemmais under säsongen och ser man till sina 16 spelade matcher har det blivit 15 segrar. Den enda förlusten kom mot Vegas efter straffar, en match man dock var klart bättre, men Thompson i gästernas kasse var riktigt bra.
Nu senast tog man en ny hemmaseger då NY Islanders
Besegrades med 4-3. Visserligen krävdes det straffar, men insatsen var fortsatt bra.

Man är även det lag som släppt in minst antal mål samtidigt som man tillsammans med Dallas gjort flest mål, så säsongen hittills har varit imponerande.
Man har Lindholm som ett frågetecken inför matchen men med spelare som Pastrnak, Marchand, Bergeron och Hall i truppen så håller man fortsatt en riktigt hög nivå, och här ska man vara numret större.

LA Kings har haft det klart tufft på slutet då man på de tio senaste matcherna bara tagit fyra segrar, och de har kommit mot bottenlag som San José, Arizona, Ottawa och Montreal.
Mot tuffare motstånd har man haft det klart tuffare, vilket man kunnat se mot Toronto och Carolina då det blivit förluster med 5-0 och 2-4.
Man kommer närmast från två raka nederlag mot Buffalo och Columbus där man släppt in hela elva mål under ordinarie tid, något som helt klart oroar inför denna matchen då man inte alls mött lika tufft motstånd som nu.

Viktor Arvidsson som gjort 22 poäng på 29 matcher förväntas precis som senast missa matchen av personliga skäl, ett avbräck som såklart är riktigt tungt.
Det finns spelare som Fiala, Kopitar och Doughty i laget, men varken målvaktssidan eller truppen håller samma kvalitet som hemmalaget.
I övrigt saknas Lemieux.

Boston är urstarka på hemmaplan och då man både är det bättre laget i matchen samtidigt som man är riktigt formstarka så talar det mesta för en ny vinst, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Ullmark (Unconfirmed) - Copley (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u

This is the stats tab
This is the post tip