Suveräna Boston tar sig an Montreal natten mot söndag, och här har man revansch att utkräva.

Näst senast mötte Boston just Montreal på bortais där man föll med 3-2 efter förlängning, lagets tredje förlust på 15 matcher, så man har gjort en bra säsongsinledning då man toppar conferencen.

Senast studsade man tillbaka då man slog Buffalo med 2-5 och efter två raka bortamatcher är man nu tillbaka i TD Garden, och där har bara Anaheim lyckats besegra laget.
Med spelare som Marchand, Pastrnak och Zacha finns det bra hot framåt och då man även har en urstark målvaktssida ska man kunna kontrollera denna matchen på ett bra sätt.
Grzelcyk och Lucic missar matchen samtidigt som Geekie är tveksam.

Montreal inte på samma nivå

Montreal kommer med tre raka förluster i ryggen, och det mot Vancouver, Calgary och Vegas. Precis som i de matcherna väntar nytt bra motstånd, och sett till de nio senaste matcherna har det bara kommit två segrar.

Det finns en del skickliga spelare offensivt i truppen i form av Suzuki, Caufield och Monahan. Bakåt är man dock inte särskilt starka, vilket kan visa sig vara avgörande här mot ett klart starkare defensivt Boston.
Bland annat saknas Dach, Savard och Harvey-Pinard.

Boston är betydligt mer komplett som lag och på hemmais tror jag man visar att man är klassen bättre, och jag går på hemmaseger i matchen.

Swayman (Unconfirmed) - Allen (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip