Boston Bruins - Nashville Predators

Goalies: Rask (probable) vs Rinne (probable)

I natt fortsätter första omgången av säsongen och vi har förra årets succélag, Nashville Predators som gästar Boston Bruins inne i TD Garden i natt.

Boston Bruins fjolårssäsong får ses som ett misslyckande. Visserligen visste man att det skulle bil en tuff säsong efter att man tagit in många nya unga spelare i truppen. Detta var såklart lite oroligt och veta hur bra dessa spelare skulle prestera, men jag tycker ändå vi fått ett par fina tecken. I år har många höga förväntningar på Noel Acciari och det ska bli spännande att följa hans utveckling under säsongen. Oavsett så missade Bruins slutspelet förra året och man har fått bygga vidare på laget. Man har en relativt rutinerad coregrupp enligt mig med spelare som Pastrnak som spetsar till det hela. Under försäsongen såg man ut ungefär vad man kan förvänta sig och jag tror Bruins kommer kriga för en slutspelsplats i år. Dock tror jag inte man kommer nå dit hela vägen. Man kommer till nattens match med ett gäng orostecken, och jag bygger nattens rek med förhoppningar på att dessa blir bekräftade och skulle ge oss en stor edge. (Spelet värderas fortfarande bra med dessa spelares närvaro). Laget bästa spelare och ledare i Patrick Bergeron är day-to-day och missade gårdagens träning. Han är gametime decision inför nattens match. Även David Backes är sjuk och det avgörs innan match om han spelar eller ej. Övrigt saknas tunga backen Torey Krug och unga och lovande centern Austin Czarnik. Tunga avbräck med andra ord!

Nashville Predators var fjolårets uppstickare. Laget som inte alls många trodde skulle kunna gå hela vägen, hittade verkligen formen inför slutspelet och hade man inte åkt på så många skador på sina bästa spelare, tror jag faktiskt laget hade slagit Penguins i finalen. Nu föll man dock med 4-2, och inför den här säsongen är förväntningarna skyhöga på detta Preds. Jag är dock imponerad av laget och tycker laget sett starkt ut under försäsongen. Laget känns redo inför pressen och jag tror man kommer visa det direkt i natt. En av lagets absolut bästa spelare i slutspelet förra året i Ryan Ellis är skadad och missar nattens match, även nyförvärvet Nick Bonino är skadad. Annars har Preds full trupp här och jag tycker man ser riktigt bra ut på papperet.

Bruins har hemmais, men saknar enligt mig ett par tunga pjäser. Missar dessutom Bergeron och Backes matchen så ska Preds vara det klart bättre laget här och då är man inte underdogs trots bortais. Just i skrivande stund kan man spela Preds ML till 2 gånger pengarna och jag tycker det är bra på ett lag som känns väldigt starka i år.

Nattens spel blir därför

Match: Boston Bruins - Nashville Predators
Spel: 2 money line
Odds: 2.00
Insats: 3/7u
Bolag: Betsson
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip