Fin match väntar när Boston tar emot NJ Devils, och här kan en skräll ligga på lut.

Boston har tappat lite fart efter sin fina inledning på säsongen, men man är fortsatt med i toppen då man ligger på en andraplats i conferencen.
Efter fyra raka förluster tog man senast en 1-4 seger mot Buffalo där segerreceptet var powerplay då tre av målen kom i spelformen.

Nu väntar tuffare motstånd och man behöver komma upp ytterligare för att ta en ny seger, och med två stjärnmålvakter samt namn som Pastrnak och Marchand är det inte omöjligt att man kan ta en ny seger, men med tanke på motståndet här blir man för klara favoriter.
Forbort, Grzelcyk och Lucic förväntas missa matchen.

Kan NJ Devils följa upp med en ny seger?

Inför säsongen hade NJ Devils stora förväntningar på sig då man var tippade bland topp-5 inför säsongen hos flera bolag.
Med en åttondeplats i conferencen har man inte levt upp till förväntningarna, men då det bara är fyra poäng upp till tredjeplatsen så ligger man ändå med.

Till denna matchen kommer man med tre raka segrar och senast slog man Ottawa med 2-6. Nu är man b2b men man ställde Daws senast vilket gör att förstemålvakten Vanecek sannolikt vakter buren här, ett klart plus.
I laget har man även riktigt bra kvalitet i Jack och Luke Hughes, Bratt, Mercer och Hischier, så offensivt ser man starka ut, och man ska absolut inte räknas bort trots en tuff bortamatch.
Hamilton och Nosek saknas samtidigt som Lazar är ett frågetecken.

Ullmark (Unconfirmed) - Vanecek (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos X3000
This is the stats tab
This is the post tip