Suveräna Boston tar emot NY Islanders hemma i TD Garden natten till onsdag, och det i en match man ska ha goda chanser att plocka en ny seger.

Boston kommer från en 1-3 seger mot Vegas där målvakten Ullmark återigen stod för en stabil insats mellan stolparna då han tog 30/31 skott, och man studsade tillbaka direkt efter den snöpliga förlusten mot Arizona.
Man toppar just nu tabellen då man tagit 22 segrar på 27 spelade matcher, och man har gjort det bra även på bortais.

Nu väntar dock hemmamatch och i egen borg har man varit en maktfaktor då man efter 15 matcher bara fått se sig besegrade en enda gång, och det var i den senaste hemmamatchen mot Vegas där man fick stryk med 3-4 efter förlängning, en match man dock var det bättre laget i.
Till denna matchen är Krejci ett frågetecken men i övrigt har man spelare som Pastrnak och Marchand i spetsen, så är favoritskapet rättfärdigat.

NY Islanders stod för en rätt blek insats senast hemma mot Carolina där man blev nollade, och man fick bara iväg 16 skott på mål.
Hittills har man dock gjort en bra säsong med 17 segrar på 29 matcher, men på slutet har det dock gått sämre då man bara tagit två segrar på de sex senaste, och här väntar en av säsongens tuffaste bortamatcher.

Laget har ingen större stjärna utan man har ett okej lag där kollektive ska göra det.
Något som dock oroar är frågetecken på Palmieri, Beauvillier och Pelech, och med tanke på att truppen inte varken har samma spets eller bredd som hemmalaget så bör man få det tufft.

Boston har imponerat stort hittills och det är framförallt på hemmaplan man varit omutliga. Nu väntar överkomligt motstånd i NY Islanders som även har en del frågetecken, något som gör att man ska ses med goda segerchanser i matchen.

Ullmark (Unconfirmed) - Sorokin (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip