Natten till fredag bjuds vi på hockey mellan Boston och NY Rangers, och här har jag min idé klar.

Boston kommer från en 4-3 förlust efter förlängning mot NJ Devils i en match man var rätt bleka, och man kan klart bättre än man visade.
Trots nederlaget senast så känns formen fortsatt bra då man vunnit fyra av sina fem senaste matcher.
Taylor Hall som nu också hunnit med att spela 16 matcher har gett laget ytterligare bredd offensivt då han sett bra ut, och han är uppe i elva poäng.

Nu är det hemmamatch som gäller och där har man tagit sex raka segrar, så det kommer inte bli någon enkel uppgift för gästerna här.
Man är redan klara för slutspel men man har fortsatt chansen att knipa förstaplatsen samtidigt som man nog gärna vill hålla jagande NY Islanders bakom sig, så det finns fortfarande en hel del att spela om för laget.

Kikar man på truppen så håller den en riktigt bra nivå då man har en av ligans bästa kedja i Pastrnak, Bergeron och Marchand som ständigt producerar framåt. I övrigt hittar man spelare som Krejci, Hall och Smith i laget samt två starka målvakter i Halak och Rask, så kvalitet finns det gott om.
Saknas gör Kase, Moore och Tinordi samtidigt som Coyle och Wagner är tveksamma.

NY Rangers kommer från en 2-4 förlust i en riktigt stökig match mot Washington där det blev hela 100 utvisningsminuter i den första perioden, och det blev slagsmål direkt vid nedsläpp.
Det var dock ingen större överraskning då Tom Wilson hoppat på Panarin i matchen innan, så det fanns helt klart känslor kvar.

Kikar man på formen så kommer man till denna matchen med fyra raka nederlag där man också släppt in hela 17 mål, så formen känns helt klart på nedgång.
Man har även ingen chans att nå slutspel så motivationen är knappast på topp även om man vill avsluta säsongen på ett bra sätt, och känslan är att man får det tufft i matchen.

Man har även ett jobbigt skadeläge då Panarin som gjort 58 poäng på 47 matcher förväntas missa matchen, och det är ett tungt avbräck. I övrigt saknas Howden, Johnson, Lindgren och Trouba samtidigt som Kreider är tveksam, så skadeläget är jobbigt, och här tror jag att man får det tufft.

Boston krigar på i kampen om förstaplatsen och då man möter ett skadedrabbat NY Rangers som inte kommer nå slutspel så bör man visa sig starkast, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip