Boston kommer från fyra raka segrar där man slagit tufft motstånd i NY Rangers, Ny Islanders och Toronto, så formen är således på topp.
Nu är man även tillbaka på hemmais efter två raka bortamatcher, vilket är ett klart plus då man varit urstarka i TD Garden.

I laget finns offensivt spets i Pastrnak, Krejci, Marchand och Hall samtidigt som man har en av ligans bästa målvakter i Ullmark och då man även fått några dagars uppehåll så lär man komma ut hårt i matchen, och man ska ha goda chanser att leda redan efter första perioden.
DeBrusk och Nosek saknas i matchen.

San José slåss i botten av tabellen och spelet har varit rätt blekt. Visst har man Karlsson, Meier och Hertl som levererar för laget, men där bakom finns inte så mycket mer kvalitet.
Man kommer även närmast från en 5-3 förlust mot jumbon Columbus, en förlust som var lagets fjärde på de fem senaste.

Här är man även b2b då matchen spelades natten till söndag, så man bör vara något slitna i matchen, något man inte har råd med när man möter ett av ligans bästa lag, och här kommer man få problem.
Kunin och Simek saknas i matchen.

Boston är klasser bättre än San José och då gästerna även är b2b så bör man ta en bekväm seger, och jag tror man sätter ton direkt i matchen.

Ullmark (Unconfirmed) - Harrington (Unconfirmed)

Speltips: 1 första perioden och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip