Boston Bruins som kommer från en klar förlust senast tar emot Seattle hemma i TD Garden natten till onsdag, och här tror jag att man bara visar sig bäst.

Boston åkte på en klar seger mot Dallas med 6-1 där Tyler Seguin stod för tre poäng, och den gamla Bostonspelaren var högst bidragande till segern.
I de fem senaste har det blivit två segrar, och det är ett okej facit med tanke på att nederlagen kommit mot Dallas, Colorado och Anaheim.
14 segrar på 23 hemmamatcher har det blivit hittills och det är en bra siffra även om det finns lag som gjort det klart bättre.

Som oftast kretsar extremt mycket kring Marchand, Bergeron och Pastrnak som är lagets stjärnor offensivt, och efter att samtliga klev av poänglösa senast så lär de vara fulla av revansch här, något Seattle lär får sota för, och här bör man ha bra chans att nypa segern.
Frederic, Rask och Zboril förväntas missa matchen samtidigt som Foligno är tveksam.

Seattle fick se sig besegrade av NY Rangers med 3-2 senast där man skapade en hel del lägen, men en kombination av ineffektivitet och en bra Shesterkin i NY Rangers gjorde att man inte fick med sig poäng från matchen.
På slutet har man tagit en del segrar men de flesta är tagna på hemmais, och ser man till bortaspelet så har det bara blivit fem segrar på 19 försök, och med det är man ett av ligans svagaste bortalag.

Truppen har spelare som McCann, Eberle, Gourde och Giordano för att nämna några. Man har dock inte alls samma spets som hemmalaget samtidigt som målvaktsspelet inte imponerar då både Driedger eller Grubauer ligger under 90% i räddningsprocent.
Schwartz och Tanev förväntas missa matchen samtidigt som Soucy och Oleksiak är tveksamma.

Boston kommer från en klar förlust mot Dallas senast och här lär man vara väldigt revanschsugna, något som Seattle lär få sota för, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Ullmark (Unconfirmed) - Grubauer (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip