Boston Bruins - St Louis Blues

Goalies: Rask (probable) vs Binnington (probable)

Game 5 natt från Stanley Cup finalen mellan Boston Bruins och St Louis Blues. Vi har ett riktigt dödläge mellan lagen då vi har 2-2 i matchserien där båda lagen vunnit varsin match både hemma och borta. I natt är det med andra ord en otroligt viktig match och vinnaren här skaffar sig ett ypperligt bra läge att ta hem Stanley Cup.

Denna matchserie har verkligen varit mycket jämn och St Louis Blues som underdog har verkligen visat att man inte kommer ge sig lätt här. Det råder ingen tvivel om att Boston Bruins är favoriter och är det bättre laget på papperet, men senast i Game 4 visade Blues verkligen styrkebesked då man svarade upp fint flera gånger under matchen och kunde tillslut vinna med 4-2. Boston Bruins vann Game 3 klart med hela 7-2 och där var det stora problemet att Blues tog massa onödiga utvisningar och det kostade laget matchen. Senast höll man sig betydligt mer disciplinerat och fick även utdelning.

I natt så vänder serien tillbaka till Boston. Ett ställe som Bruins varit otroligt starka på hela säsongen. Enligt mig så blir denna matchen mer eller mindre avgörande då för resultatet av denna matchserien. Med andra ord så gäller det för Bruins att skaka av sig förlusten och spela aningen enklare. Stora problemet senaste matcherna är att man skjuter väldigt lite och nu på hemmais tror jag man kommer släppa lite på krångligheterna och hålla spelet enkelt. Jag tycker Bruins är ett starkare laget och på hemmais bör man ha bra chans att ta hem match 5.

Jag kommer spela

Match: Boston Bruins - St Louis Blues
Spel: 1
Odds: 2.08
Insats: 3/7u
Bolag: LeoVegas , 888sport , Unibet
Spelstopp: 02:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip