Matchserien mellan Boston och Tampa Bay rullar vidare, och här har jag min idé klar.

Boston såg inte bra ut under seedningsgruppen och man förlorade samtliga tre matcher.
Sedan när det var dags för åttondelsfinal så steppade man upp, och man slog ut Carolina med imponerande 4-1 i matcher.

I kvartsfinalserien mot Tampa Bay står det 1-1 i matcher där man vann första matchen med 2-3, och nu senast förlorade man med 4-3 efter förlängning.

I förlustmatchen senast så kvitterade man med 3.58 kvar, och det var Marchand som stod för sitt andra mål i matchen. Senare i förlängningen så var dock Tampa Bay bättre, och de vann rättvist.

Man saknar fortsatt viktiga Tukka Rask i kassen, och nu när Halak får agera förstamålvakt så ser jag det som en försvagning, det trots att han gjort det väldigt bra hittills.
Skador har man på viktiga Rask samt Miller.

Tampa Bay tog sig till kvartsfinal genom att slå ut Columbus med 4-1 i matcher. Man gjorde en bra matchserie mot ett starkt defensivt lag, och man såg klart bra ut.

I första matchen i kvartsfinalen mot Boston förlorade man med 2-3, och det i en match som absolut hade kunnat sluta med seger då man var minst lika bra som Boston.
Senast tog man en viktig seger och kvitterade matchserien, och det var Palat som blev matchhjälte då han avgjorde i förlängningen.

Man har en bra offensiv då samtliga kedjor levererar framåt, och just en bred trupp är en klar fördel att ha i ett långt slutspel.
Saknas gör Stamkos, Rutta och McDonagh.

Tampa Bay såg bra ut senast och jag tycker det är en jämn match mellan två bra lag, och när Tampa Bay står som underdogs så väljer jag att ta ställning i matchen.

Halak (Unconfirmed) - Vasilevski (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip