Boston Bruins - Toronto Maple Leafs

Goalies: Halak (confirmed) vs Sparks (confirmed)

Toppmöte i Eastern Conference mellan två av de bästa lagen på östra sidan. Boston Bruins har mycket att bevisa efter praktfjaskot senast mot Vancouver Canucks där man föll med hela 8-5. Kan man studsa tillbaka mot ett B2B Leafs som kommer från en stark seger igår?

Boston Bruins har haft det tufft på slutet där man inte riktigt fått spelet att stämma dit man vill. Man är endast 4-4-2 senaste 10 matcherna och senast så hade man ett bra läge att ta en seger mot Vancouver Canucks. Istället var det bortalaget som snodde showen när man fullständigt körde över Bruins på bortais. Bruins började redan efter en minut med en turnover som kostade laget 0-1 i baken och även om Bruins studsade tillbaka och vände till 1-2 i andra perioden så var det Canucks som dominerade och var effektiva en Halak i mål som inte såg allt för säker ut släppte några enkla och när man sedan plockade han mot Rask så gjorde han inte det bättre med att ge bort ytterligare mål. För Rask del så verkar han ha några personliga problem och kommer vara borta på obestämd framtid. Det betyder att Halak får chansen igen och hur kommer han tackla detta offensiva praktexempel i Toronto?

Toronto Maple Leafs spelade som sagt igår mot New Jersey Devils. En match man är klara favoriter i men där jag tyckte bolagen målat upp de som lite väl stora favoriter. Istället tystade de mig med att köra över detta Devils som verkar tappat allt spel man hade i början av säsongen. Leafs vann med klara 6-1 och det var ingen snack om vilket lag som var bäst. Om det inte hade varit för en Keith Kinkaid hade det troligtvis blivit tvåsiffrigt då Devils var helt offside. Leafs ska ha en eloge för sitt offensiv spel.

I natt är alltså Leafs B2B och det är bekräftat att Garred Sparks startar för Leafs. Detta är hans trejde start den här säsongen där han tidigare gjort 1 bra match och en totalt usel. Vad jag har sett av Sparks imponerar inte och jag tror det kan bli ett problem för Leafs då Bruins lär vara riktigt revanschsugna mot ett osäker Sparks. Samtidigt så går det inte att säga nått positivt om Bruins defensiv och målvaktsspel från senast matchen vilket öppnar upp för Leafs tunga offensiv. Därför är det bästa spelet

Match: Boston Bruins - Toronto Maple Leafs
Spel: Över 5,5 mål
Odds: 1.87
Insats: 4/7u
Bolag: Betsson , Nordicbet , Betsafe
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip