Boston Bruins - Washington Capitals

Goalies: Khudobin (confirmed) vs Holtby (confirmed)

Boston Bruins spelade igår mot Detroit Red Wings där man lyckades komma tillbaka från underläge till seger 3-2 efter OT. Bruins som jag tycker imponerat på slutet kom verkligen inte upp i den nivå som jag hade förväntat mig även om laget lyckades vinna. Man var det sämre laget över 60 minuter och det var Detroits numera klassiska förlorarmentalitet som gjorde att Bruins kom undan med 2 poäng här enligt mig. Efter en mållös första period så var det Wings som tog ledningen i andra perioden via ett PP mål av Tomas Tatar. Sedan utbytta lagen mål i tredje perioden och Wings hade en rättvis 2-1 ledning innan Bruins sent kvitterade via Pastrnak. Brad Marchand avgjorde i OT efter att man utnyttjat en 2 mot 1a.

Washington Capitals är också ett lag som jag tycker kommit igång rejält. Laget är mycket starka 8-2-0 senaste 10 matcherna och man spelade senast i onsdag då man vann hemma mot Colorado Avalanche med hela 5-2. Caps gjorde en riktigt bra insats där man kontrollerade matchen från början till slut och Avs hade inte mycket att sätta emot.

I natt ställs detta Caps mot ett lag mot man älskar att möta, och jag vill komma ihåg att jag rekade Washington mot Bruins tidigare den här säsongen under november då Caps stod i 2.02 ML borta, och då vann Caps med 3-2 i Boston.

I natt tycker jag vi har en exakt likadan utgångsposition och vi har dessutom Bruins B2B då man spelade igår. Washington är helt utvilade och har inte spelat sedan onsdag och får därmed 2 dagars vila. Vi får dessutom ännu bättre odds i detta möte och då är det bara att hugga.

Som jag skrev älskar Washington att möta Bruins och har vunnit hela 10 raka möten med Boston.

Jag ser ingen anledning till att inte fortsätta på denna trend och spelar därför

Match: Boston Bruins - Washington Capitals
Spel: 2 money line
Odds: 2.10
Insats: 4/7u
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip