Tunga Boston ställs här mot ett Winnipeg som är b2b, och jag har en idé i matchen.

Boston tog en riktigt bra seger senast då man vann mot Nashville med klara 2-6. Det var lagets första seger efter tre raka nederlag så segern kom lägligt.
Man har nu också fått tillbaka flera spelare från skada de senaste matcherna i form av McAvoy Krejci och Krug, och det var tunga avbräck, framförallt defensivt.
Man har en av ligans starkaste kedjor i Marchand, Bergeron och Pastrnak, och de spelarna öser in poäng för laget.
Nu är det hemmaplan som gäller och där är man ett av ligans starkaste lag med 14 segrar på 25 försök.
Man har även två bra målvakter så man är inte lika beroende som andra lag med matchningen, vilket är en trygghet för laget.

Winnipeg vann borta mot Toronto med 3-4 efter straffar så sent som natten till onsdag. Nu är det match natten till torsdag så man får inte någon längre vila.
Man har ett intressant lag offensivt med spelare som Wheeler, Scheifele och Laine, och man kan hota vilken defensiv som helst i ligan.
I matchen senast så vaktade förstamålvakten Hellebyuck kassen och man bör ställa Brossoit i kassen nu. Oavsett vad så lär man vara mer slitna än hemmalaget, och jag tror man väger för lätt här.


Jag håller Boston som det bättre laget i matchen. Man har både hemmaplan och är mer utvilade än gästerna, och jag tror man tar en ny triumf här.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip