Natten till fredag får vi se ett toppmöte mellan Boston och Winnipeg i TD Garden, och här bör ett skadefritt Boston kunna ta en ny seger på hemmaplan.

Bostons säsong hittills har varit strålande då man tagit hela 25 segrar efter 31 matcher, något som även betyder att man toppar tabellen.
På hemmais har man varit extremt starka då man fortsatt inte förlorat på ordinarie tid efter 19 matcher. Samtidigt är man starka defensivt då man släpper in strax under två mål per match i snitt på hemmaplan.

Man förväntas komma till matchen med full trupp då skadeläget är riktigt bra.
Det finns kvalitet i samtliga lagdelar där man på målvaktssidan har Ullmark som imponerat stort. Offensivt finns det även namn som Bergeron, Marchand, Pastrnak, Hall och Krejci, så truppen är riktigt stark, och normalt sett är man numret större här även om gästerna varit bra.

Winnipeg ligger trea i western conference efter att man gjort en stark säsong hittills då man tagit 21 segrar efter 32 matcher. Det har dock krävts förlängning eller straffar i sju av dessa, så man har inte alls lika bra facit som hemmalaget.
Efter förlusten näst senast så tog man en ny seger direkt då man slog Ottawa med 5-1, ett lag som dock tillhör de svagare i ligan.

I kassen förväntas man få tillbaka Hellebuyck som var sjuk senast och det är ett stort plus då han precis som Ullmark imponerat.
Man har dock gjort sina bästa matcher på hemmais och här har man samtidigt skador på tunga namn i Wheeler, Schmidt och Ehlers, spelare man knappast har råd att sakna i en sådan här tuff match.
I övrigt förväntas Maenalanen, Appleton och Stanley saknas.

Swayman (Confirmed) - Hellebuyck (Confirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip