Eisarena Bremerhaven ger oss mötet mellan Bremerhaven och Straubing Tigers ifrån den tyska högsta hockeyligan under fredagskvällen och här tror jag att chanserna för en målrik tillställning ska ses som mycket goda!

Bremerhaven är inför nedsläpp parkerade på en sjätteplats i tabellen och just nu innebär det att de kommer lira kvartsfinalshockey när det är dags för slutspel.
Hemmalaget har fixat 39 poäng på 25 matcher och har en total målskillnad på 80-71.
På hemmais har de spelat tolv matcher och av dessa har de fixat tre poäng i sju och resterande fem har alltså förlorats, varav tre under ordinarie speltid. Senast Bremerhaven var i farten gästade de Iserlohn Roosters på bortais och då blev det seger med 6-5. Innan det hade de Adler Mannheim på besök här på hemmais och även då blev det vinst, men då med 4-3.

Gästande Straubing Tigers återfinns just nu på en elfte plats i tabellen och det innebär att man inte har något slutspel att se fram emot. Bortalaget har 27 poäng på kontot med 22 matcher spelade och upp till 8-delsfinal är det just nu bara tre poäng, men då med två matcher mindre spelade än nuvarande tabelltian som är Krefeld Pinguine.
Straubing kommer närmast från tre raka förluster och de två senaste har varit målrika sådana också. Senast gästerna var i farten föll de med 8-1 mot ERC Ingolstadt och matchen innan det med 5-2 mot Schwenninger.

Dessa lag möttes senast i september med samma spelplats om nu och då vann hemmalaget med 5-4.
Min teori inför nedsläpp är att det målas friskt även denna gång.

SPELTIPS
Över 5,5 mål i matchen spelas till 1.70 hos LeoVegas / Unibet / 888sport .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip