Speltips Bruins-Rangers

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2022-04-23 21:00
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 1.78
Tips: 2 ml
En klassisk match mellan två lag från de s.k. Original Six, där Rangers går som tåget för dagen med fyra raka segrar och hela sju vinster över sina 10 senaste spelade matcher. Den stora frågan är dock om de mäktar med att betvinga Bruins på bortais?

Bruins var direkt svaga mot Penguins senast. De var max trea på pucken i den outingen och nu möter man ett stekhett Rangers som går från klarhet till klarhet. De spelar som sagt sitt spel och går in och gör jobbet från insidan och ut. Till matchen mot Bruins har Rangers en del frågetecken runt Chytil, Copp (stor succé på slutet) och Kakko. Dessa kommer inte spela, vilket naturligtvis är ett avbräck.

Jag väljer dock att spela på Rangers energi och lägger dem som vinnare moneyline till oddset 1,78 hos Pinnacle.

Värt att notera:

1. Som sagt; Rangers har haft gasen i botten över sina senaste 10 matcher och det syns i varje lagdel. De lag som trummar på skönt in i slutspelet med hemmaplansfördel (se Rangers) går oftast längst. De som hackar sig in i slutspelet eller som haft momentum och sedan faller ur rytmen; de går sällan långt. Rangers är riktigt fin form! Notera det.

2. Rangers vill vinna Metro division och delar i nuläget förstaplatsen med Hurricanes. Det betyder fokus och energi mot Bruins. Det som skulle ske om just Rangers vinner divisionen, blir att de högst troligen ställs mot just Bruins i slutspelet. Det innebär att kvällens outing får en liten försmak av vad som ev komma skall.

3. Rangers har mött Bruins vid två tillfällen till dags dato är 2-0.

4. Bruins har även de bekymmer med skador på nyckelspelare. "Pasta" har varit borta en tid och han om någon gör alltid Bruins till ett bättre lag. I Rangers är Copp som sagt borta och denne har levererat in en masse för Rangers sedan han kom till klubben. 8 mål, 10 assist och total +14 i plus/minus-statistiken.

5. Målvaktsduellen mellan Shesterkin i Rangers och Swayman i Bruins är ganska jämn, men Shesterkin har haft en högre nivå under en så lång tid nu att han är enligt mig en nivå upp för dagen.

6. Vad talar för Bruins i afton? Ja; inte mycket enligt mig. Visst hemmaplan och en klassisk matchup, men om de spelar utan energi och med skridskorna på hyllan som mot Penguins kommer Rangers vinna komfortabelt. Deras skadebekymmer (Pastrnak, Lindholm och Ullmark) är noterbart, men det drabbar alla klubbar. Bredden i truppen måste finnas där. Mitt största aber som jag ser det gällande Bruins är att stjärnor som Marchand inte längre hittar kassen. Han har spelat nio matcher i följd utan att göra ett mål. DET oroar mig. De som skall steppa upp i prekära lägen har inte gjort det.

Jag tror Rangers av bara farten kör över Bruins i afton. Det är sådan energi och poise i truppen, vilket gör att de går in och spelar sina matcher på sitt sätt, utan att bry sig särskilt mycket om laget på andra sidan. Jag spelar Rangers moneyline till oddset 1,78 hos Pinnacle.

/RoloMartins
  Bruins-Rangers
Spela på Speltips Bruins-Rangers
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
RoloMartins - 23 April 2022 - 09:09
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Piteå - Team TG
Fotboll - Division 1 Norra - 1 asian -1,5
2.06
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:10  Sundsvall - Malmö
Fotboll - Allsvenskan - 2/2
1.90
21:00  Finn Harps - Shamrock Rovers
Fotboll - Premier Division - 2 asian -1
1.72
17:30  Helsingborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Under 2.5 mål
1.81
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
15:00  Djurgården - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.40
19:00  Göteborg - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - Degerfors +1 mål asian
1.90
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 500 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergmans succétåg (Unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Big 9 Speltips Lördag 2 juli
Insats: 1296 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming