Återigen dags för match mellan Brynäs och Djurgården, denna gången är det Brynäs som står för hemmaisfördelen och det kan man minst sagt behöva med tanke på hur det såg ut i den förra matchen då Brynäs blev fullkomligt överkörda av ett otroligt fint Djurgården som vann med 5-1. Idag är det ny match och jag tycker att över 4.5 mål lockar till denna drabbning. Det spelet hittas hos Nordicbet till oddset 1.86, spelas som vanligt med en flatinsats.

Som sagt, när lagen möttes i torsdags så var det inget snack om saken vilket lag som var värda segern då Djurgården gjorde en av sina bästa matcher under säsongen. Idag är det dock en helt ny match och nya förutsättningar, framförallt att Brynäs spelar på sin hemmais. Inför denna match tror jag det kan bli en hel del mål. Dels för att det svängde ganska mycket i den senaste matchen, den matchen slutade visserligen med en enkel 5-1-seger för Djurgården men Brynäs hade några rätt heta lägen dem med. Det var otroligt mycket fart i matchen och jag tror det blir minst lika mycket fart ikväll då Brynäs bör vara ofantligt revanschsugna.

Brynäs har haft ett otroligt hemmaspel den senaste tiden, Brynäs har åtta raka hemmavinster i Gavlerinken och då har dessutom sju av dessa varit under ordinarie tid, så totalt 23/24 poäng inspelade, otroligt starka papper.

Gemensamt för Brynäs och Djurgården den senaste tiden är att båda lagen har haft målrika matcher, så det är också en anledning varför jag tycker överspelet känns bra.

En sak som talar mot vårt spel är dessvärre att dessa lag har problem att göra mål i powerplay, samtidigt som Brynäs har seriens bästa boxplay. Men vi får hoppas att lagen levererar i PP en dag som denna.

Djurgården och Brynäs har mötts två gånger denna säsong, både gångerna har alla tre poängen gått till Djurgården. Idag tänker jag mig ett oerhört desperat Brynäs som vill vinna ofantligt mycket. Vissa gånger under denna säsongen har Brynäs varit som allra bäst när man inte trott att det ska ske, kanske idag är en sån dag. Det återstår och se, överspelet känns oavsett fint ikväll.

Match: Brynäs - Djurgården
Spel: Över 4.5 mål
Odds: 1.86
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet
Spelstopp: 15.15

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip