Jag tycker att Brynäs är lite väl stora underdogs här. Brynäs till 2.90 spelas hos bet365 med en flatinsats.

Brynäs har gjort två bra matcher i följd. Först mot Malmö när man föll med 4-3 på bortais och nu senast hemma mot Färjestad när man var det bättre laget men inte lyckades vinna. Brynäs föll med 2-3 på övertid efter att ha släppt in 2-2 med 1.5 minuter kvar att spela av matchen. Men Brynäs trend har varit bra under den senaste tiden. Två torskar efter uppehållet, men det syns ändå tydligt att Brynäs är på väg åt rätt håll. Innan uppehållet hade man dessutom två raka segrar. Brynäs har spelat bra i PP men varit otroligt svaga i BP. Det gäller att Brynäs skärper sig i PP inför denna matchen med Djurgården.

Djurgården är vassa och nosar verkligen på serieledningen. Man har precis fått inte Axel Jonsson Fjällby i truppen som givetvis är en oerhört fin förstärkning. Utöver det så har faktiskt Djurgården bladat och gett en del. Efter uppehållet har Djurgården tagit en seger borta mot iskalla Timrå och förlorat tungt hemma mot Frölunda efter straffar. Djurgården tappade i senaste matchen 2-0 hemma mo Frölunda och den torsken sitter nog garanterat i huvudet hos Djurgården inför matchen mot Brynäs. Djurgården har haft ett riktigt bra PP så det blir verkligen utmaningen för Brynäs i denna match.

Brynäs har gjort bra matcher på slutet och Djurgården känns inte jättestabila. Jag ser Djurgården som favoriter i denna match, men inte så pass stora som man är just nu. Brynäs till 2.90 känns fin hos bet365 .

Match: Brynäs - Djurgården
Spel: Brynäs
Odds: 2.90
insats: Flat
Bolag: bet365
Spelstopp: Lördag 14.45

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip