Tisdagen bjuder på SHL, och här har jag hittat ett spel i matchen mellan Brynäs och Leksand.

Brynäs ligger sist i serien då man bara spelat in 16 poäng på 18 matcher, ett riktigt svagt facit.
Kollar man formen de tio senaste matcherna så har man bara en seger, och det var i den matchen man blixtrade till och slog Frölunda med 7-1, annars så har det sett riktigt knackigt ut.

Nu är det hemmaplan och där har man gjort det klart bättre även om det inte varit något imponerande spel, och här ska man kunna trycka in en del puckar framåt då Leksand får lita på en skakig Brage i kassen.

Leksand kommer till denna matchen med bra form, och man har vunnit tre av de fem senaste matcherna.
Nu senast så tog man en stark seger borta mot Skellefteå med 1-3, och det var en riktigt krigarseger.

Juvonen gjorde återigen en riktigt starkt match, och nu när han inte är tillgänglig så ska Brage kliva fram och vakta kassen.
Senast han startade i kassen var i matchen mot Luleå den 22/10, vilket betyder att han inte fått chansen på väldigt länge. Han gjorde då heller inget kanonintryck i den matchen då han blev utbytt i mitten av den andra perioden.

Man har en del skador i truppen och man trodde att avsaknaden av Hrivik skulle påverka laget ordentligt. Man har dock spelat en riktigt bra hockey även utan honom, och flera spelare har lyckats kliva fram.

Här ska Brynäs kunna få in några puckar på ett Leksand som får ställa en tveksam Brage i kassen. Samtidigt så håller jag Leksand som det bättre laget och de kommer hota ett svagt Brynäs, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 1u till 1.95 hos bet365 // TT

This is the stats tab
This is the post tip