Brynäs kommer till match med fem raka förluster och här ställs man mot Luleå, något som bör bli riktigt tufft.

Brynäs kommer med svag form till detta mötet då man förlorat fem raka matcher, och man har bara spelat in en enda poäng i dessa matcher.
Nu senast mötte man Leksand på bortaplan där blev det en 6-1 förlust, och både laget och målvakten Vehvilainen i kassen stod för en svag insats.

Defensivt har man haft det tufft då man släppt in 40 mål på sina tio spelare matcher, vilket är mest av samtliga lag i ligan.
Man har bra spets i truppen då spelare som Rödin, Scott och Genoway finns i laget.
Kollar man dock utöver dessa spelare så ser det inte lika bra ut, och här är risken stor att man åker på en ny förlust.

Luleå öppnade seriespelet på ett väldigt svag sätt då man i de fem första matcherna bara vann en enda match, något som självklart inte är tillräckligt bra för ett lag som Luleå.
I de tre senaste matcherna har det dock blivit segrar där man slagit Malmö, Växjö och Djurgården, så formen ser helt klart ut att vara på rätt håll.

I matchen mot Djurgården senast fick Fredrik Styrman slag mot huvudet av Peter Holland och fördes till sjukhus, och där blir man av med en back.
Truppen håller dock en väldigt bra nivå då man defensivt har backar som Gustafsson och Honka samtidigt som man har offensivt skickliga spelare i Shinnimin, Fröberg och Omark, och här bör man ha bra chans att ta sin fjärde raka seger.

Brynäs har stora problem defensivt då man släpper in väldigt mycket mål och nu när man ställs mot ett starkt Luleå där formen är på väg uppåt så tror jag att man får det tufft, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip