Brynäs har hittat tillbaka efter en väldigt dålig period samtidigt som Malmö är inne i en mycket tuff period. Jag tror inte det är omöjligt att det fäller avgörandet i denna match. Jag kommer att spela hemmalaget till 2.13, oddset hittas hos Betsafe och Nordicbet och tas med en flatinsats.

Brynäs är som sagt inne i en mycket fin period. Brynäs har vunnit tre av sina fyra senaste matcher och samtliga segrar har kommit på hemmais. Nu är det alltså dags för hemmamatch igen där man har vunnit tre raka matcher, suget att spela Monitor ERP Arena är nog oerhört stort just nu. Dessa segrar Brynäs tagit den senaste tiden har varit oerhört viktigt för deras del då Brynäs tabelläge har varit oerhört mörkt. Just nu ligger Brynäs på elfte plats, två poäng bakom Malmö och skulle alltså gå om via en seger i afton.

Malmö har haft oerhört tufft den senaste tiden. Sex matcher och fem förluster. Framförallt har bortaspelet varit oerhört svagt den senaste tiden. Malmös fyra senaste matcher. Djurgården 0-4, Frölunda 1-4, och nu senast Luleå 0-3. Tre senaste matcherna, noll poäng, ett mål framåt och 11 mål i baken är verkligen katastrof-dåligt. Nu har visserligen motståndet varit oerhört tufft, men det går inte att skylla på. Malmö ligger i skrivande stund på nionde plats i tabellen.

Om det är någonting som talar emot Brynäs i denna fight så ska det vara deras spel i specialteams som varit oerhört svagt. Brynäs är överlägset sämst i SHL när det kommer till specialteams samtidigt som Malmö ligger på sjätte plats i den statistiken.

Match: Brynäs - Malmö
Spel: Brynäs
Odds: 2.13
Insats: Flat
Bolag: Betsafe , Nordicbet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip