Det är dags för match mellan Brynäs och Örebro, en match mellan två lag som inte har någonting att hålla igen för i denna match. Brynäs måste vinna för att man ligger där man ligger samtidigt som Örebro måste vinna den här typen av matcher för att kunna ge sig själva en så bra position som möjligt inför slutspelet.

Jag tror på en riktigt fartfylld match där vi kan få se en hel del mål. Jag kommer spela över 5.5 mål till 2.00 gånger pengarna hos Betsafe eller Nordicbet med en flatinsats i vanlig ordning.

Brynäs kommer till matchen med en positiv känsla efter att man senast stod för ett riktigt kanonresultat när man slog Frölunda hemma med 3-0. Däremot är Brynäs i ett väldigt jobbigt läge tabellmässigt. Man har lika många matcher spelade som Oskarshamn men ligger tyvärr för Brynäs-fansens del tre poäng bakom. Brynäs har dock ett ganska så enkelt spelschema kvar och Oskarshamn har ett något svårare. Brynäs och Oskarshamn möts i sista omgången av SHL, mycket möjligt att allting avgöra i en allra sista match vilket vore helt otroligt spännande.

Men det finns bara en sak för Brynäs här och det är tre poäng. Man kan inte spela oavgjort och gå och hoppas på att Oskarshamn ska tappa poäng. Man måste gå för det här och köra stenhårt för tre poäng. Det kommer bli en match med väldigt mycket fart och förhoppningsvis även en hel del mål. Örebro kommer till matchen med en tung förlust i ryggen mot just Oskarshamn med hela 5-1. Nu måste Örebro snabbt tillbaka på vinnarspåret för att ge sig själva ett så fint läge som möjligt inför slutspurten av SHL. Örebro kommer inte heller de nöja sig med ett kryss. Det blir full fart här.

Lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip