Brynäs mot Oskarshamn under torsdagens matcher. Brynäs ligger näst sist i SHL med sju inspelade poäng i deras nio inledande omgångar samtidigt som Oskarshamn krigat till sig elva poäng efter tio spelade omgångar, poängskörden gör att Oskarshamn ligger på en elfteplats i serien. Jag kommer att spela Oskarshamn moneyline till 3.30 här, spelet tas hos Nordicbet eller Betsafe med en flatinsats.

Brynäs form... Fyra raka matcher utan poäng och till det har man blivit slaktade i samtliga matcher. Örebro borta 6-1, HV71 hemma 4-1, Luleå borta 4-0, Skellefteå borta 4-1. Brynäs har alltså gjort tre mål i sina fyra senast spelade matcher och det är givetvis UNDER ALL KRITIK. Brynäs mår oerhört dåligt just nu och därför kan jag verkligen inte se varför man ska vara jättefavoriter hemma mot Oskarshamn som ändå sticker upp och gör en bra insats då och då, mer om det senare i reken.

Oskarshamns form... Den är verkligen inte bättre än Brynäs, nu har laget SEX raka förluster och i och med det så kan vi väl säga "Välkomna till SHL Oskarshamn, det är inte så lätt att spela i denna serie som ni kanske trodde i inledningen". Skämt och sido, men verkligheten har verkligen kommit ikapp efter inledningen där man tog tio poäng av tolv möjliga i de inledande fyra omgångarna. Trots Oskarshamn oerhört värdelösa poängskörd den senaste tiden så tycker jag trots allt inte att man ska vara så klara underdogs som man faktiskt är, för vi får in glömma att Brynäs trots allt presterat klart klart sämre än vad Oskarshamn har gjort hittills denna säsong.

När det kommer till exempelvis powerplay och boxplaystatistik så ligger Oskarshamn och Brynäs sist och näst sist. Men Oskarshamn specialteamsspel har trots allt varit mer än sju procentenheter bättre än Brynäs. Det mesta talar givetvis för att Brynäs ska vinna denna matchen, men att Oskarshamn ska vara så stora underdogs att man ska stå 3.30 gånger pengarna moneyline borta mot ett iskallt Brynäs, det köper jag verkligen inte. Dessutom sticker oddset hos Nordicbet och Betsafe ut en hel del mot övriga sidor, så det är klart värde på detta spel i skrivande stund.

Match: Brynäs - Oskarshamn
Spel: Oskarshamn moneyline
Odds: 3.30
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet , Betsafe
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip