Viktiga poäng står på spel när Brynäs och Oskarshamn ska göra upp, och här tycker jag att hemmalaget blir väl hårt spelade.

Brynäs tog en viktig seger mot serieledande Rögle med 3-1 under lördagen, och med tanke på att man gjorde det viktiga 2-1 målet med bara 3.35 kvar att spela så var segern nog extra skön.
Man ligger på en tiondeplats i tabellen och visst ska det extremt mycket till om man ska halka ner på en playout-plats. Man har dock både Malmö och Linköping som jagar tre poäng bakom, så den åttondelsfinalplatsen man just nu innehar är helt klart inte säker.

Oskarshamn tog även dem en seger under lördagen då man slog jumbon Timrå med 1-4 på bortais. Man ligger på en niondeplats i tabellen och man har fortsatt en möjlighet att nå en kvartsfinalplats då man spelat färre matcher än lagen ovanför. Man har dock åtta poäng upp, så det är tufft, men möjligheterna finns absolut.
Man är samtidigt inte säkra för avancemang då man behöver några poäng till för att lösa en plats bland de tio bästa lagen, så det är en viktig match man ställs inför här.

Positivt för laget är att lagets målkung Karlkvist stod för två mål i matchen, vilket var extra skönt då han innan dess gått mållös i nio raka matcher.
Ser man till truppen så är man absolut ett lag som kan slå Brynäs, och här blir man väldigt underskattade.

Brynäs har fördel av hemmais och där trivs man bättre än på resande fot. Man blir dock rätt klara favoriter och det tycker jag är fel då gästerna absolut har kunnande att vinna matchen, och jag väljer att gå på en dubbelchans.

Speltips: X2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip