Tisdag betyder SHL-hockey, och jag har hittat ett spel i matchen mellan Brynäs och Skellefteå.

Brynäs kommer från en 1-2 seger mot jumbon Malmö där 18-årige backen Lindstein avgjorde med dryga tre minuter kvar. Detta var dock en match man spelmässigt inte var lika bra som Malmö, och utöver Lindstein blev målvakten Lindbäck matchhjälte då han räddade hela 44/45 skott.

På slutet har man tagit en del segrar då man vunnit tre av de fem senaste. Motståndet har dock inte varit riktigt lika tufft som nu och även om det finns namn som Rödin och Larsson så är man inte lika starka som gästerna.

Skellefteå kommer från en imponerande 4-1 seger mot Rögle där man var det klart bättre laget matchen igenom, och man vann även skotten klart med 36-16, så defensivt imponerade man stort.
Detta var även lagets tredje raka vinst och femte på de sex senaste, så man har hittat formen igen efter några sämre insatser.

Både spetsen och bredden är ruskigt hög i laget då man har Hugg, Lindström, Johnson, Möller och Pudas för att bara nämna några av spelarna, och man man krigar även om förstaplatsen i tabellen mot Växjö.

Skellefteå slåss i toppen av tabellen och sett till klassen i truppen är man huvudet högre än Brynäs, något jag tror man visar här, och jag går på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip