Brynäs tar sig an Timrå på hemmais och här tror jag att hemmalaget kommer göra ett par mål och att en poängstark Greg Scott kommer med i protokollet är ingen omöjlighet.

Brynäs ställdes tidigare i veckan mot Luleå på hemmais och den matchen tog hemmalaget hem genom en 3-1-seger. Greg Scott gjorde 1+1 och var således en stark bidragande orsak till att Brynäs kunde bryta sin förlustsvit på tre raka förluster. Nu går de för andra raka vinsten igen och detta mot ett Timrå som gör årets första match när de reser till Gävle.

Timrå har inte spelat sedan 30 december i fjol. Då slog de Malmö Redhawks med 6-5 efter förlängning, vilket innebar att de avslutade fjolåret med två raka vinster. Nu ska de upp till kamp igen och detta mot ett Brynäs som säkerligen boostade självförtroendet rätt så rejält genom 3-1-segern mot Luleå senast.

Min poängspelare i matchen är 33-årige Greg Scott i hemmalaget.
Kanadensaren har hittills denna säsong fixat 19 poäng på 33 matcher med Brynäs (5+14).

I fjol gjorde han 21 på 30 matcher och efter två poäng senast tror jag att han, likt hans lag, känner att det går bra nu och att Scott då bidrar med nya poäng när Brynäs jagar andra raka trepoängaren är taget.

SPELTIPS
Greg Scott över 0,5 poäng till 1.75 hos Unibet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip