Lördagsmatch i Monitor ERP Arena mot Växjö och Brynäs spelar bättre hockey nu än på hela säsongen. Jag tycker att Brynäs borde vara rätt klara favoriter här, men vi erbjuda hela 2.40 gånger pengarna på hemmalaget och det tycker jag är i högsta laget. Spelet hittar vi hos Nordicbet och Betsafe och tas med en flatinsats.

Brynäs har precis inkasserat två raka förluster, det ska dock sägas att det var två riktigt tuffa bortamatcher, förlusterna kom mot Rögle och HV71. Innan dessa två förluster så var formen riktigt fin med fyra raka matcher med inkasserade poäng, totalt 10/12 poäng. Framförallt så har Brynäs hemmaspel varit oerhört fint. Brynäs har tre raka trepoängare på hemmais så självförtroendet på hemmais är nog mycket fint. Brynäs har inte spelat hemma sedan den 28/11 så suget att återigen spela hemma är nog riktigt stort hos både spelarna och publiken. Jag tycker Brynäs ska vara lite större favoriter hemma än vad man är.

Växjö kan via denna seger komma upp till en slutspelsplats och sno den framför Brynässpelarnas näsor. Brynäs ligger nämligen en poäng före Växjö. Växjö blandar och ger verkligen just nu. Tre raka förluster blev i de två senaste omgångarna två segrar och man är återigen på vinnarspåret. Jag tror trots deras två senaste segrar att man får det mycket tufft borta mot Brynäs. Växjö blandar och ger lite för mycket samtidigt som jag precis för stunden tycker Brynäs är det mer solida laget.

Match: Brynäs - Växjö
Spel: Brynäs
Odds: 2.40
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet , Betsafe
Spelstopp: 18.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip