Det är dags för match mellan Brynäs och Växjö, två lag som inlett serien helt godkänt efter deras förmåga. Jag tycker dock att Brynäs inte sett allt för dåliga ut den senaste tiden och tycker således inte att det är så dumt att spela hemmalaget till 3.25 gånger pengarna hos 888sport .

Brynäs har inlett säsongen med fyra poäng i de inledande tre omgångarna. Brynäs inledde säsongen urstarkt med en bortaseger mot Frölunda med 4-2, men föll dessvärre i matchen direkt efter hemma mot nykomlingarna Timrå med samma siffror. I den senaste matchen mötte Brynäs Djurgården där man länge länge ledde matchen och en säker trepoängare skulle spelas hem. Då drog Brynäs på sig ett oerhört onödigt matchstraff och Djurgården vände matchen och vann med 3-2 efter övertid. Förvisso bara en poäng för Brynäs, men insatsen var värd tre poäng och det tror jag är det viktigaste för Brynäs just nu, att se att spelet fungerar. Det är det viktigaste i inledningen av en säsong. Inför matchen hemma mot Växjö under torsdagen är givetvis Brynäs klara underdogs, men man kommer som sagt från en bra match senast och jag tycker att 3.25 gånger pengarna på en hemmaseger är i överkant oddsmässigt.

Växjö har ännu inte förlorat i SHL under ordinarie tid. Senast slaktade man Timrå borta med 6-2 och kanske har man fått igång maskinen. Det ska dock sägas att det var Växjös första trepoängare denna säsong, så man har inte inlett säsongen hur bra som helst. Det har sett lite knackigt ut i mellan åt. Jag tycker att Växjö är lite väl stora favoriter i denna match, jag tror Brynäs kan utmana bortalaget rejält här och tycker således att Brynäs till 3.25 gånger pengarna är ett bra spel.

Lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip