Efter segern senast jagar Brynäs en ny seger när serieledande Växjö kommer på besök, något som knappast blir lite enkelt.

Brynäs tog en efterlängtad seger borta mot Timrå senast med 2-4, en seger som var extra skön då man kom med fem raka förluster i ryggen.
Man skaffade sig ett 0-3 överläge i matchen och det var något man aldrig släppte även om Timrå hämtade upp till 2-3 och senare fick ett längre powerplay.
Överlag stod man dock för en klart bättre insats än tidigare, och segern togs rättvist.

Både Johan Larsson och Anton Rödin var tillbaka och det var positivt för laget.
Trots de två vassa tillskotten så är man dock ett lag som inte tillhör ett av de bättre, och känslan är att man får det tuffare här än senast.

Växjö trummar på och sett till formen är man ett av ligans starkaste då man vunnit åtta av sina tio senaste matcher, och man är just nu serieledare.
Näst senast slog man Luleå klart med 7-2, något man följde upp med en ny seger borta mot Rögle med 2-5, så offensivt har man verkligen importera på slutet, och då har motståndet också varit bättre än nu.

Bortais ser jag inte som något hinder då man kommer med sju raka vinster på resande fot, och man är samtidigt ligans bästa bortalag.
Laget har bra kvalitet i Rosen, Persson och Aktell för att nämna några, och defensivt har man en bra trupp.
Offensivt har man värvat in Kalle Kossila och på sina åtta matcher var det blivit 8+3, vilket är starka papper, och han har verkligen imponerat stort.

Brynäs tog en skön seger senast och det bör ha gett en del självförtroende. Här möter man dock serieledande Växjö som kommer med fin form samtidigt som de är ligans bästa bortalag, så uppgiften är tuffare än senast, och känslan är att man får det lite väl tufft här.

Speltips: 2 och jag investerar 1u
This is the stats tab
This is the post tip