Buffalo tar emot Arizona på hemmais under lördagskvällen när NHL-säsongen rullar vidare med omgång två.

Hemmalaget fick en kalasstart på säsongen då de slog Montreal här i KeyBank Center med 5-1. Redan efter den första perioden hade Buffalo skapat sig ett bra grepp om händelserna då de gått ifrån till en 2-0-ledning. Efter andra hade de ett ännu tydligare sådant då de hade 4-1 och i den sista perioden satte de spiken i kistan genom att i ett tidigt skede göre 5-1-målet, vilket också blev matchens sista mål.

Arizona premiärspelade borta mot Columbus och det blev ingen pangstart på säsongen i positiv bemärkelse för deras del, snarare tvärtom. Columbus tog full pott i premiären och detta genom en skoningslös 8-2-seger. Även i den matchen hade vi 2-0 på tavlan till hemmalaget efter första 20 och efter period två stod det 5-1. Sedan blev det lika många mål gjorde även i tredje, vilket gav slutresultatet 8-2.

I hemmalaget stod svenske Victor Olofsson för 1+1 i premiären. I fjol gjorde 26-åringen 32 poäng på 56 matcher och sett till hur Buffalo öppnade säsongen offensivt samt vilka problem Arizona hade bakåt är det inte alls omöjligt att Olofsson fortsätter leverera poäng för sitt lag.