Returmöte mellan Buffalo och Detroit där hemmalaget av revansch att utkräva efter 4-0 förlusten senast, men jag tror revanschen uteblir.

Buffalo fick stryk senast då man mötte Detroit, och siffrorna skrevs till 4-0. Man var inte alls lika bra i matchen och försluten var inte orättvis på något sätt.
Man har gjort en förväntad svag säsong då man tillhör botten av conferencen, men som sagt var det också väntat då truppen håller en svag nivå.

Man har stora målvaktsbekymmer i laget då både Anderson och Tokarski saknas. Lägg även till att målvakterna Subban och Luukkonen saknas vilket gör att man har fyra målvakter på frånvarolistan, och här kommer man precis som senast starta med Aaron Dell i kassen och med Michael Houser som backup, två målvakter som inte håller någon högre nivå, vilket bör göra att man återigen får det tufft.
Utöver målvakterna ser man ut att få klara sig utan Caggiula, Girgensons, Mittelstadt och Krebs.

Detroit gjorde en bra match senast då man vann med 4-0 mot Buffalo, och segern stärkte nog självförtroendet rejält då man bröt en förlustsvit på fyra matcher.
Svenske Raymond samt Bertuzzi stod för två respektive tre poäng i matchen, och de stod för en bra match.

Nu är det bortaplan och där har man inte varit i närheten av lika bra som på hemmaplan då bara 11/39 poäng kommit på resande fot. Man möter dock ett Buffalo med problem i truppen och då man även har skickliga spelare i laget som Raymond, Bertuzzi, Larkin, Fabbri och Seider så bör man kunna gå segrande ur matchen.
Rowney, Stecher, Stephens, Vrana och Barber förväntas missa matchen.

Buffalo har det både spelmässigt och skademässigt tufft just nu och även att man har fördel av hemmais här så bör man få det tufft, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip