Buffalo Sabres - Montreal Canadiens

Goalies: Hutton (confirmed) vs Niemi (confirmed)

Många tidiga matcher från NHL ikväll och jag har hittat en rolig match att gå in djupare på när ett väldigt formstarkt Buffalo Sabres gästas av Montreal Canadiens.

Buffalo Sabres hyllade jag inför säsongen och sa att laget såg ut att vara på gång. Man har truppmässigt en bättre spets i år och man börjar få ordning på spelet. Man har toppspelare som Jack Echel och Jeff Skinner som verkligen kan avgöra matcher på egen hand och när laget spelar med självförtroende så kan vad som helst hända. Detta tycker jag är tydligt i Sabres spel just nu då man har 7 raka vinster. I dessa vinster så är minst 4-5 st vinster från underläge och med 2-3 måls sådana också. Sabres har gjort sena comebacks och vunnit matcher vilket lyft lagets moral och man märker verkligen hur allai laget tror på att man kommer vinna. Senast mot Flyers visade man verkligen hur bra man var då man totalt slaktade detta Flyers. Ett flygande Sabres drog ifrån till hela 4-0 efter första perioden och Flyers hade verkligen ingen chans. Matchen slutade tillslut 5-2 och Sabres kasserade därmed in 7e raka segern och man ligger i toppen av divisionen med de fina vinsterna i ryggen.

På andra sidan isen ikväll har vi Montreal Canadiens. Ett lag som är otroligt roligt att kolla på i år men som allt för ofta är som en berg-och dal bana. Ena matchen ser laget ut att vara ostoppbara medan nästa så tappar man ledningar och defensiven svajar. Senast gjorde man en riktigt svag match mot New Jersey Devils där man föll med 5-2. Detta var Habs andra raka förlust och Carey Price hade en svag match. Detta gör att man väljer att starta Anti Niemi ikväll. En målvakt som minst sagt är upp och ner.

Om vi tittar på denna matchup tycker jag vi har ett Sabres som verkligen spelar bra och tror på sig själva. Man har enormt bra självförtroende i laget och man ger aldrig upp. På hemmais släppte man lös på gasen senast mot Flyers och jag räknar med något liknande ikväll. Habs kommer från en svag insats senast och ställs mot Sabres som man föll mot med 6-5 för en vecka sedan. En match som svängde fram och tillbaka. Jag tror Sabres har mentalt övertag på Habs här och dessutom med bra form och hemmaisfördel gör att jag kommer backa raka hemmasegern här och tror Sabres tar 8e raka segern ikväll. Kvällens spel är alltså

Match: Buffalo Sabres - Montreal Canadiens
Spel: 1
Odds: 2.25
Insats: 3/7u
Bolag: 888sport , LeoVegas , MrGreen
Spelstopp: 22:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip