KeyBank Center bjuder på nattens enda match i NHL när Buffalo tar emot Montreal, och hemmalaget är rättfärdiga favoriter i matchen.

Buffalo har inlett säsongen med två segrar och tre förluster när man förlorat mot NY Rangers, NY Islanders och Calgary, lag som man inte behöver skämmas över att få stryk.
Nu senast slog man just NY Islanders med 3-1 där man gjorde en bra insats, och förutom målvakten Comrie klev Skinner fram med ett mål och en assist.

Man har ett lag med mycket offensiv kraft i Skinner, Tuch och Thompson för att nämna några och den sistnämnda gjorde hela 47 mål förra säsongen, och gör man bara en lika bra defensiv insats som senast så ska man kunna nypa en ny seger.
Quinn saknas fortsatt.

Montreal får svårt att följa upp sin seger

Montreal har gjort en klart godkänd start på säsongen då man plockat två segrar på fyra matcher, och det har blivit poäng i tre av dessa.
Nu senast slog man Washington med 3-2 efter förlängning där Caufield avgjorde, en inte helt oväntad matchhjälte.

Som i alla lag finns det skickliga spelare i nämnda Caufield samt Suzuki och Monahan.
Man tillhör dock ett av ligans svagaste lag och med spelare som Dach och Dvorak borta så skrämmer man inte, och här bör det bli tufft.
Utöver nämnda förväntas Guhle saknas.

Buffalo har spännande namn i truppen och kan man följa upp den fina insatsen från senast så ska det räcka till seger, och jag går på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Bethard
This is the stats tab
This is the post tip