Buffalo tar emot Nashville natten mot måndag och här tror jag på goda chanser till mycket mål.

Buffalo kommer från två raka nederlag där man totalt släppt in tolv mål, så man har läckt rejält.
Just defensiven är lagets svaga sida och ser man på målvaktssidan så är inte den heller särskilt stark med Luukkonen och Comrie, så det är inte konstigt man har problem bakåt.

Offensivt har man dock flera bra spelare som Tuch, Skinner, Mittlestadt och Cozens för att nämna några, så på hemmais ska man kunna skapa en hel del lägen trots avsaknaden av giftige forwarden Thompson.
Förutom han saknas Girgensons och Quinn.

Nashville ska kunna hota framåt

Nashville kommer även dem från dubbla förluster och det mot NY Rangers med 3-4 och Minnesota med 1-6, så precis som hemmalaget har man haft problem defensivt.
På målvaktssidan har man Saros som håller en riktigt bra nivå och visst skulle han kunna spika igen om han vaktar kassen, men sett till de senaste matcherna bör man ändå få problem defensivt.

Offensivt finns det tillräckligt med kvalitet för att såra ett defensivt svagt Buffalo då man har namn som O’Reilly och Forsberg, och ska man vinna matchen tror jag det kommer krävas en del mål.
Carrier, Glass och Novak förväntas missa matchen.

Två lag som haft problem defensivt på slutet bör kunna öppna upp för en underhållande och målrik tillställning, och här går jag på överspelet i matchen.

Luukkonen (Unconfirmed) - Saros (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip