Buffalo Sabres - Philadelphia Flyers

Goalies: Lehner (confirmed) vs Elliot (confirmed)

Buffalo Sabres har en tuff säsong och laget står på tunga 8-19-7 i år. Tycker hela laget egentligen underpresterat, då man enligt mig inte är sååå usla som man visat sig vara. Egentligen är det bara Evander Kane och Jack Eichel som varit på någorlunda okej nivå. Laget står på 3 raka förluster efter att man blivit nollat senast mot Boston Bruins i en match jag trodde man kunde ta minst poäng i. Bruins var B2B och Sabres kunde helt enkelt inte sätta dit pucken bakom Khudobin som spelade bra. I natt ställs man mot ett lag som inte är känt för sitt försvarsspel precis och nu är det upp till bevis för Sabres.

Philadelphia Flyers är nattens andra lag, och Flyers har precis som vanligt denna säsong blandat och gett. Senast tog man en fin vinst då man 4-3 slog Detroit Red Wings i en väldigt konstig match. Första perioden såg till en början ut väldigt tajt med bra målvaktsspel, men efter ca 10 min började Flyers slarv visa sig. Dock tog laget ledningen i matchen via D.Weise men Wings hittade en kvittering innan perioden var slut. Andra perioden så gick båda lagen lös och det skapades en mängd chanser och målen trillade in. 3-3 inför tredje perioden där lagets kanske bästa spelare den här säsongen Sean Couturier avgjorde efter ca 6 min av perioden.

I natt har vi alltså ett Buffalo Sabres som blev nollat hemma senast mot ett Flyers som vi vet kan darra i försvaret. Jag tänker mig att vi kan få en öppen match där båda lagen kan göra en del mål. Jag har svårt att se Sabres gå mållösa här mot Flyers darriga spel bakåt, speciellt när man blev nollade hemma senast. Samtidigt är man riktigt dåliga och Flyers har kvaliteten för att göra en del mål bakom Lehner. Jag tycker vi får ett väldigt bra odds på överspelet och spelar därför

Match: Buffalo Sabres - Philadelphia Flyers
Spel: Över 5,5 mål
Odds: 2.27
Insats: 3/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip