Natten till torsdag bjuder på hockey mellan Buffalo och Philadelphia, och här har jag min idé klar.

Buffalo såg ut att bryta sin dystra trend på 17 raka förluster senast då man hade 3-0 mot Philadelphia efter två perioder. I den tredje perioden så var man dock helt iskalla, något som också gjorde att man tappade till 3-3 och sedan förlorade i förlängning.
Detta betyder just nu att man står på makalösa 18 raka förluster, vilket är en otroligt svag siffra.

Truppen har ändå en hel del intressanta spelare i Hall, Olofsson, Reinhart och Dahlin, så det finns absolut kvalitet i laget.
Man har också stjärnan Eichel i laget, men han har missat flera matcher, och det är givetvis ett stort avbräck i det offensiva spelet.

Nu är det hemmaplan och där har man just nu elva raka förluster, så man är verkligen helt under isen. Kollar man även säsongen hittills så har det bara blivit sex segrar på 34 matcher, och med tanke på hur spelet sett ut så bryter man knappast förlusttrenden här.
Saknas gör Eichel, McCabe, Asplund, Borgen och Hutton samtidigt som Bryson och Cozens är tveksamma.

Philadelphia ligger femma i divisionen vilket är en okej placering även om man kanske inte sett så bra ut som man förväntat sig.
Man kommer dock till denna matchen med två raka segrar då man näst senast slog NY Rangers med 2-1, och det efter en väldigt bra insats.
Nu senast vände man 3-0 till 3-4 mot Buffalo, så här kommer man in med en mentalt övertag i matchen.

Truppen håller en hög nivå då spelare som Van Riemsdyk, Couturier, Farabee, Giroux och Konecny finns i laget, men det finns klart fler spelare som håller en riktigt bra nivå.

Här är det dags för en bortamatch och där har man sett bra ut hittills då man vunnit 9/16 matcher, något som också betyder att man tagit fler poäng i snitt än på hemmaplan, och här tror jag att man återigen visar sig starkare än Buffalo.
Saknas gör Hart, Ustimenko och Hägg.

Buffalo är helt under isen och då man ställs mot ett vasst Philadelphia så är risken för en ny förlust överhängande, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Ullmark (Unconfirmed) - Elliott (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip