Returmöte mellan Buffalo och Philadelphia väntar natten mot lördag, och här jagar gästerna revansch.

Efter 4-0 seger mot Colorado näst senast väntade betydligt svagare motstånd på bortais då Philadelphia stod som värdar. Väl där följde man upp med en ny seger där siffrorna skrevs till 2-5. Matchen var dock hemmalagets spelmässig då de vann skotten med klara 40-15, men på något sätt lyckades man trycka in fem puckar på 15 skott, och 33% i skotteffektivitet lär man knappast ha igen.

Till denna matchen kommer man behöva rycka upp sig spelmässigt för även om Luukkonen klivit fram stort de två senaste matcherna så är målvaktssidan inte något som skrämmer namnmässigt, speciellt då Comrie är på skadelistan, och här blir man på tok för stora favoriter.
Utöver Comrie saknas Benzon och Quinn.

Philadelphia alldeles för underskattade

Philadelphia har öppnat säsongen med fyra segrar på tio matcher, och poängmässigt är man bara en pinne bakom Buffalo.
4-7 förlusten mot Anaheim var inget som imponerade, men man visade direkt efter att man har en del kvalitet i laget även om man inte tillhör de bästa så man utmanade Carolina, men fick se sig besegrade med 2-3 där avgörandet kom med drygt fyra minuter kvar.

Nu senast skapade man massa lägen men man mötte ett oerhört effektivt Buffalo, ett motstånd som väntar igen. I den matchen klev målvakten Hart av och skulle han saknas är det såklart ett minus. Till skillnad från senast är det bortais som gäller och det skulle kunna passa perfekt, och kan man bara tighta till defensiven någorlunda så finns det namn i Atkinson, Couturier och Konecky som kan avgöra matchen
Staal och Ristolainen saknas samtidigt som Hart är ett frågetecken.

Buffalo blir solklara favoriter här och det köper jag inte då Philadelphia ändå visat att man kan utmana betydligt bättre lag, och jag går på bortaseger med spelar med säkerhetsremen på.

Luukkonen (Unconfirmed) - Hart (Unconfirmed)

Speltips: 2 inkl ot och straffar och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip