Buffalo Sabres - Detroit Red Wings

Goalies: Lehner (probable) vs Howard (confirmed)

Buffalo Sabres har gjort det bra på slutet och levererat lite resultat över deras förväntan. Speciellt 2-1 vinsten mot Pittsburgh Penguins var imponerande då man vanligtvis brukar ha väldigt svårt mot Crosby och co. Man följde upp den vinsten med att slå Calgary Flames med klara 4-2 senast och man har därmed 2 raka vinster i bagaget. Dock ser skadeläget inte bra ut för laget och känslan är att det kommer börja skada laget på sikt. Man möter i natt ett lag man återigen brukar ha svårt mot och frågan är om inte det kommer fallera genom i natt?

Detroit Red Wings är likt Sabres inte heller något vidare lag i år. Man har inte heller levererat speciellt bra spelmässigt, och laget har 4 raka förluster. Senast föll man mot Calgary Flames i en match man på förhand skulle vinna. Nu har man dock fått 3 dagars ordentlig vila och tid att fundera över vad man egentligen gör fel och bör vara redo för match i natt.

Wings mot Sabres brukar innebära fördel rödvingarna. Man har vunnit 8/10 senaste mötena med ett record på 8-1-1. På dessa möten snittar man höga 3.80 mål/match och man har vunnit 7 raka möten borta mot Sabres!

Bolagen bedömmer denna match 50/50 men jag måste trots Wings form hålla de snäppet högre. Det är dags för de att bryta sin förlustsvit och när möter ett lag som man haft bra koll på känns det som det perfekta läget. Hade förväntat mig ett odds runt 1.80..

Jag spela därför

Detroit Red Wings ML @ 1.956 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip