Buffalo Sabres - San Jose Sharks

Goalies: Hutton (probable) vs Jones (probable)

Sagan Buffalo Sabres fortsätter och det fd jumbolaget från de senast säsongerna har radat upp sjuka 9 raka vinster och ligger två i tuffa Atlantic division med endast Tampa Bay framför sig. Ett otroligt imponerade resultat och frågan och sagar fortsätter i natt när ett frustrerat San Jose Sharks gästar?

Buffalo Sabres sa jag inför säsongen skulle vara ett lag att räkna med då jag tyckte att man lyckats med ett par bra värvningar och man började få dit pusselbitar som saknats de senaste åren. Jack Eichel har verkligen växt upp till en bra ledare och med offensivt skickliga spelare som Jeff Skinner som kan avlasta honom gör det Sabres till ett lurigt lag för de flesta i ligan. Detta har verkligen märkts på slutet då Sabres radat upp hela 9 raka vinster, något som inte hänt på många år. Dock råder det inget tvivel om att Sabres inte fört spelet i de flesta matcher utan man har levt på en otroligt stark moral i laget och viljan att vinna går inte att snacka bort. Dock tycker jag att det närmar sig en förlust nu och Sabres överlede med hjärtat i halsgropen senast mot Detroit Red Wings där man vann med 3-2 efter straffar. En match man hade förlorat med normal utdelning då Wings skapade minst 5 klara odd-man rushes, samt hade 3 frilägen utan utdelning. Sabres i spel 5 mot 5 var inte alls bra och Wings före spelet där. Sabres 2 mål i PP samt ineffektivitet kostade Wings segern med andra ord.

San Jose Sharks kommer senast från en total floppmatch där man föll med klara 6-0 mot Vegas Golden Knights. En match jag antar man bara vill glömma så fort som möjligt. Man gör en horribel första period där man verkar glömt skidskorna hemma eftersom Vegas fullständigt åkte ifrån Sharks och vann första perioden med 4-0. Hajarna jobbade sig in i matchen och började skapa lägen i andra perioden men allt som oftast med svaga avslut. Vegas effektiva och gjorde mål på sina chanser vilket resulterade i en klar vinst tillslut och inget snack. Sharks hade dessförinnan gjorde en bra match mot Canucks där man höll nollan och nu fortsätter laget 5 matcher långa roadtrip. Sharks är som bekant i vanliga fall extremt starka hemma och brukar inte prestera lika bra on the road men i natt ställs man alltså mot Sabres, ett lag man börjat få koll på.

Det råder inget tvivel om att Sabres form talar för seger här, men man måste komma ihåg att Sharks är det bättre laget. Sabres har i mina ögon överpresterat och fått med sig matcher man inte förtjänat att vinna, och jag tycker att spelet börjar avta också vilket vi såg tydligt mot Wings där man vann pga av sitt PP. Sharks kommer från en floppmatch senast och lär vara väldigt revanschsugna. Möter detta Sabres som man har 4 raka vinster emot och vann med klara 5-1 när lagen möttes tidigare i oktober denna säsong. Sabres spel i 5 mot 5 såg inte speciellt farligt ut senast och ska man prestera i PP igen blir det svårt mot Sharks som är 2:a i ligan i BP med ett BP% på höga 89.2%. Dessutom 3 dagars vila för Sabres kan vara i negativ benämning även om man fått vila upp sig. När lag är i bra flow vill man helst spela kontinuerligt och denna vila kan också göra att man tappar momentumet ännu mer.

Nej jag tycker ett odds på 2.20+ är bra på Sharks här och jag hittar odds kring 2.30 just nu vilket jag ser som bra. Därför kommer jag investera på bortasegern och nattens spel blir därför

Match: Buffalo Sabres - San Jose Sharks
Spel: 2
Odds: 2.30
Insats: 5/7u
Bolag: 888sport , LeoVegas , MrGreen
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip