Bottenmatch i NHL står på schemat då Buffalo tar emot San José i KeyBank Center, och i mitt tycke blir hemmalaget för klara favoriter.

Buffalo kommer närmast från en 4-6 förlust mot Colorado i en match man mötte ett tufft motstånd, så det är inte mycket att säga om förlusten.
Under säsongen har man dock inte imponerat då man ligger på en fjortondeplats, och det har blivit tio segrar på 24 försök.

Offensivt producerar man då man gör en hel del mål, och det är faktiskt bara några få lag som gjort fler mål. Det stora problemet ligger i defensiven då man nästan släpper i fyra mål per match, vilket är orsaken att man inte ligger högre upp i tabellen.
Ser man på truppen så håller den likvärdig kvalitet som gästerna, men man har inte imponerat nämnvärt även på hemmais, så jag köper inte favoritskapet.
Comrie och Lyubushkin saknas samtidigt som Bryson är tveksam.

San José är precis som Buffalo inget stjärngäng och ser man på tabellen så ligger man som förväntat rätt långt ner, och man läcker precis som Buffalo för mycket defensivt.
Formen är heller inte på topp då man förlorade mot Ottawa senast, och det var lagets sjunde förlust på de nio senaste matcherna.
Matchen senast spelades även dygnet innan, vilket är ett minus.

Trots detta blir man underskattade då man trots allt har en del spets i Karlsson, Meier, Hertl och Couturier, spelare som ska kunna ställa till med problem för ett virrigt hemmaförsvar, och får man bara ihop defensiven bättre än senast så ska man kunna gå segrande ur denna matchen.
Ferraro, Reimer och Sturm saknas i matchen.

Buffalo blir klara favoriter i matchen och visst kommer man mer utvilade till matchen än gästerna. Kapacitetsmässigt är dock lagen jämngoda, så gästerna kan absolut överraska här, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Luukkonen (Unconfirmed) - Kahkonen (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u

This is the stats tab
This is the post tip