Buffalo Sabres - Tampa Bay Lightning

Goalies: Lehner (probable) vs Vasilevskiy (probable)

Buffalo Sabres har haft det tufft på slutet och på lagets 9 senaste matcher har det endast blivit en vinst för laget. Man bröts sin 8 matcher långa förlustsvit mot Edmonton Oilers där man vann med 3-1, men matchen efter stötte man på en nollning då Carey Price och Montreal Canadiens nollade laget när de vann med 3-0. I mina ögon är det inte mycket som stämmer för laget och just nu är det i stort sätt bara Jack Echel och Evander Kane som är något av ett hot för lagen man möter…

Tampa Bay Lightning har jag hylla 100 gånger känns det som redan den här säsongen, och det gör jag också med all rätt. Laget är i mitt tycke överlägset det bästa laget i ligan då man har en fruktad offensiv och ligans kanske bästa målvakt just nu mellan stolparna (inte statistiskt men personlig åsikt). Laget har dock inte haft lika spikrak formkurva på slutet som i inledningen av säsongen men laget har trots allt 6 vinster på lagets senast 10 matcher. Dock har laget två raka förluster i ryggen efter att man förlorat mot Washington Capitals i en tajt och jämn match med 3-1 och senast Pittsburgh Penguins med 5-2 där man vilade Vasilevskiy. Nu vill såklart laget tillbaka till vinnarspåret och jag tror man har riktigt bra chans i natt.

I natt gästar alltså Tampa Bay detta formsvaga Buffalo Sabres. I grund och botten är detta två lag som det skiljer någon nivå mellan och Tampa brukar trivas mot Sabres spelstil. Bolts har vunnit hela 9/10 senaste mötena lagen mött varandra och trots två raka förluster i ryggen ser jag otroligt stor chans till vinst här för Bolts. Jag går helt enkelt på att Bolts är ett betydligt bättre lag än Sabres här och jag tror därför man löser en vinst efter 60 min.

Jag går in lite tyngre ikväll och spelar alltså

Match: Buffalo Sabre - Tampa Bay Lightning
Spel: 2
Odds: 1.97
Insats: 5/7u
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip