Buffalo Sabres - Tampa Bay Lightning

Goalies: Ullmark (probable) vs Vasilevskiy (probable)

Lägger ut en tidig rek här till mötet mellan Buffalo Sabres och ligans bästa lag, Tampa Bay Lightning. Ett Sabres som under natten har spelat mot Carolina Hurricanes och är alltså B2B här.

Buffalo Sabres har gått helt okej på slutet. Man har gjort lite vad som förväntas av laget och man har vunnit och förlorat i snitt varannan match sett till de senaste 10 matcherna. Laget har haft skada på den stora motorn Jack Eichel men han var tillbaka i lineup igår mot Carolina Hurricanes. Annars så drivs laget främst jag Jeff Skinner som varit helt exemplarisk denna säsong med sina 29 mål och 42 poäng.

Tampa Bay Lightning skulle man kunna skriva en hel novell om sett till hur bra man är just nu. Inte nog med att man vinner ishockeymatcher, så ser spelarna fruktansvärt formstarka ut. Andrei Vasilevskiy i mål har varit en ren mur på slutet och vann egentligen själv matchen mot Columbus där man vann med 4-0. Han räddade laget i tuffa lägen och stod återigen för en solid insats senast när Tampa kom tillbaka från 1-0 underläge till 1-3 seger sista 10 minuterna av matchen mot Carolina. Detta samtidigt som B.Point växt till en av ligans bästa målskyttar denna säsong och en N.Kucherov som är påväg mot sin bästa säsong i karriären. Då har man även sparkapital i spelare som Steven Stamkos och Victor Hedman mm. Nej det råder ingen tvivel om att Tampa lever i en annan värld just nu och man har vunnit 9 matcher av de senaste 10 spelade.

Detta blir alltså tredje mötet mellan lagen den här säsongen och det är så at båda lagen har hittills vunnit var sin match. I säsongens första möte så gick Tampa in med dålig inställning och gav mer eller mindre bort segern. Andra matchen så vann man med 5-4 i en sevärd svängig match där Buffalo verkligen spelade på topp men lyckades ändå inte vinna trots ledningar. Det ska tilläggas att man spelad utan Vasilevskiy i dessa två matcher och nu med hela laget i form tror jag helt enkelt att klasskillnaden kommer lysa igenom. Buffalo är dessutom B2B här efter att spelat mot Canes igår och oavsett utgången i den matchen så kommer man vara tröttare än Tampa i benen här. Tror inte vi kommer få se Tampa kring 1.90 FT innan pucksläpp så jag tar redan nu raka 2an här med tyngre insats. Nattens spel blir alltså

Match: Buffalo Sabres - Tampa Bay Lightning
Spel: 2
Odds: 1.90
Insats: 5/7u
Bolag: Betsson , Nordicbet , Betsafe
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip